Post by daitiraconva on Feb 28, 2022 16:17:07 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничено све ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Заиста забавна игра. ..као да могу да играм неко време са свим бонусима
Одлична игра
Matchington Malikanesi Bulmaca tje
Пошто сам ажурирао пре 2 дана, игра не ради како треба. Редовно се руши и неће ми дозволити да купујем појачиваче или новчиће. Након фрустрирајуће поруке са корисничком службом, рекла је да је пријавила проблем и престала да одговара. Урадио сам све што је предложила, ништа није успело. Коначно сам успео да пошаљем снимак екрана, она га никада није погледала нити одговорила. Играо сам ову игру годинама, уживам у њој, али ово је смешно.
Свиђа ми се игра у целини! Потребна вам је боља награда за решавање тешких загонетки - причу је лако пратити и забавно је украшавати вилу!!! Ово је одлична игра за играње ноћу да завршите дан!!!
Занимљиво ☺
Matchington Mansion Jumboq vmhc
plaćene: 1. Minecraft 2. Football Manager Touch 4.
Превише глупости морате да потрошите звезда само да бисте разговарали са гостом. Тешко је добити звезде и само ћете их потрошити да бисте се играли са псом или дали шољицу чаја. Требало би да се фокусирају на саму вилу.
Желео бих да неки нивои нису тако тешки на почетку игре, то може да вас одложи да наставите, али устрајте. Обожавам сезонске догађаје, украшавање виле, али одбијам да купим „чудесне карте“, требало би да будете поштенији у погледу куповине карте, или, радије играјте и прелазите нивое за исту ставку, пустите играчу да одлучи.
Супер је само што има мало покушаја кад играс.
Не желим да играм игрице желим да средјујем куцу сама ако се то реси бице 5 звездица а не 3!!
Сјајне на почетку, а онда зелене лаке игре постају тако смешно немогуће да постаје фрустрирајуће играти. Више волим игре које ме опуштају. Дајем му још недељу дана, а ако се не побољша, деинсталирам
Drive Ahead! – Sjove bilkampe Racerspil xqx
АЖУРИРАЊЕ: Зависник од ове игре, али то само показује да сам мазохиста! Нивои су ПРЕТЕШКИ и понављање истог изнова и изнова је толико фрустрирајуће да сам спреман да одустанем. Почео сам да трошим превише новца само да бих постигао минималан напредак. Бити увучен у ништа више од прикривеног облика коцкања. Треба ми скретање, али ово ме је превише коштало у сваком погледу. ПАЗИТЕ! Покушавам да разумем зашто „програмери“ настављају да одговарају истим баналним одговорима уместо да праве
Игрица није лоса, само сто нон-стоп трази азурирање.
Игра је атрактивна и све осим што нивои постају тежи, зар не би требало повећати број добијених звездица? Заглавио сам на веома тешком нивоу и помисао да добијем само једну звездицу након тога је обесхрабрујућа. И молим вас, зар не постоји други начин да зарадите звезде? Превише је фрустрирајуће када достигнете немогућ ниво и не можете да урадите ништа друго.
Matchington Mansion Réflexion rghz
🌟
Како могу да уђем у игрицу?
Поцело је много да коци и убаговоло ми је, неце даље у игрици. Стоји слика као залеђена!
Ово је веома лепа игра и нема вируса тако да је веома добра. И најважније је да је ван мреже. У овој игри можете направити своју кућу. и можете играти нивое и разговарати са тимом и такође направити тим и позвати своје пријатеље. Ја играм ову игру и ви играте ову игру
Било би боље да играч може да додирне где жели да побољша зграду. И, да ли се "играти" са мачком или не. Када освојите ниво или зарадите време, екран само трепери и неће се померити напред или су све Инсее кутије без делова за игру.
Немам реци
прво ми се допала а онда сам стигла фо 220 нивоа, не разумем како можете да дате само 25 потеза, 50 књига, 10 мисева( које морас лупити више пута) и 30 рамова ( такође се ломе више пута) плус све се помера.. .тотално глупо, данима покусавам да је пређем, сада је бришем. поздрав сваки цаст оним који су пресли
Osmosmerka (com.ollywer.words.rs) - 1.6 - Game - APKsPC
Свиђа ми се игра, али дошло је до проблема са учитавањем огласа. Оглас Блацк оут Бинго постаје црн, а затим се заглави покушавајући да се учита на 5 минута. Након што се заврши покушај учитавања, даје вам могућност да поново погледате видео и тај се заглави. Да су рекламе функционисале, не бих имао ништа против да их гледам како бих добио тај 1 или 2 додатна потеза да победим ниво.
Matchington Mansion Quebra-cabeça jhs
Забавно је и забавно, али сам скинуо звездице јер ако не користим Фацебоок или Аппле производ, неке функције су ми недоступне. Нећу подржати овај глупи дослух са неугледним компанијама попут њих.
Морао сам да ресетујем телефон и изгубио сам сав напредак. Купио сам божићни пакет од 5,99 и био сам на нивоу 2793, сада ме игра не дозвољава да пређем отворени екран, ниво за потврду остаје сив. Био сам повезан преко Фацебоок-а у игри, али не могу чак ни да стигнем тако далеко. Волим игру, али ово је други пут да сам све изгубио. Не могу да уђем у игру или ми неће дозволити да синхронизујем или прихватим ниво.
Свиђа ми се!! Међутим, морам да наставим да чекам задатке и нивое, претпостављам да је време да пређем са ове игре🤬
Ова игра се превише замрзне и када се деси губите све своје појачање које сте зарадили, а ако сте усред игре, морате да почнете испочетка, ако бих могао, дао бих јој нулу потрошеног превише новца на ово игра да се замрзне
Забавно и не морате да купујете много или било који појачивач да бисте напредовали
ОК игрица
Одличан
Волим ову игру ❤❤❤❤
Стално се смрзава након најновијег ажурирања...недостаје ми да добијем своје дневне награде...
YOLO za PC Windows 10/7 Mac Android iOS Sve platforme - Besplatno preuzimanje. Ostalo ... Matchington Mansion za PC Windows Mac - Besplatno preuzimanje.
Téléchargez Izbori - Provera podataka 1.0 pour android
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕