(Android/iOS) Robot Warfare: PvP Mech Battle cheat kód korlátlan drágaköveket
Feb 28, 2022 15:52:42 GMT 1
Post by daitiraconva on Feb 28, 2022 15:52:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
Király..szedjétek👌🏾
Ez egy nagyon fantasztikus játék, valami új, aztán csak a warbots warbotok játszódnak ki, kezd az egyik legnagyobb átverés lenni, jó látni egy másik játékot, ahelyett, hogy csak az egynél ragadnánk.
jó játék, de ebben a játékban nem lehet kibújni vagy elbújni a rakéták elől. a rakéták újratöltési idő nélkül is lőhetnek. nagyon idegesítő, ha kapsz egy rakétát, mert nem tudsz kitérni vagy elbújni. Ezt ki kell javítanod. (lásd Pixonic War Robot)
Nagyon élveztem ezt a játékot, minden mech feloldva volt, kifejlesztett egy kedvenc stratégiai játékstílust és a kedvenc mech nagyon élvezetes. Aztán egy nap elmentem játszani, ott volt a jutalom képernyőn, és le volt zárva, szórakoztató vagy sem, ha a játék egyáltalán nem működik, hiába eltávolítottam és újratelepítettem. A játék ezután bezárult a képernyőre, és engedélyt kért az adataimhoz való hozzáféréshez, én pedig feladtam. Kár, hogy ostobán költöttem pénzt egy új gépre, ó, de a leckékből tanultam, milyen pazarlás.
Nagyon szórakoztató az elején, amikor eléri a 22-es szintet, és feljebb, egy nagyon erősebb játékossal végez, mint például az Eagle 10t, aki megbetegít. Kis számú játékos ellen játszol.
Ez a játék a legjobb és szórakoztató volt, nagyon szeretem..A grafika és a játékmenet nagyon szép és jó volt eddig.. Azt javaslom, töltse le és játsszon ezzel a játékkal.. Nagyon olcsó volt aranyat venni. 1,00 Rm volt 100 aranyért..nagyon olcsó, nem igaz... szóval jobb, ha letöltöd és játszod ezt a robotjátékot, érdekes és élvezetes volt játszani, ha unalmasnak érzed magad és hasonlók...
javítsa otthoni elrendezését egy sci-fi típusúra, és tegye a fegyverekbe a pénznemet és az ezüst mennyiségét, amellyel feljavíthatja az osztályzatot, kérjük, tartsa is így. Próbáljon meg hozzáadni egy olyan funkciót, amely segít a játékosoknak mögé látni, amikor a pilótafülkében vannak. További módok hozzáadása csapat,deathmatch.szeresd a játékot, és hajts végre offline egyjátékos küldetést, például dolgozz a bérgyilkosnak.
juhúúúú végre egy jó játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robot Warfare: PvP Mech Battle Action ksyu
A LEGESLEGJOBB JATEK!!!!!!
승리의 축구 스포츠 cht
A kezelőszervek egyszerűek, de simán kezelhetők. A felhasználói felület elég összetett ahhoz, hogy hadigépezetnek érezze magát, de elég egyszerű ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen egy mobileszközön. Azért kaptam ezt a játékot, hogy megkarcoljon egy battletech viszketést, és úgy tűnik, jól működik.
Ez a játék egyáltalán nem működött. Amint telepíted, kiírja, hogy frissíteni kell, és visszaküldi a google play-re, ahol nincs frissítési lehetőség. Az egyetlen lehetőség az eltávolítás vagy a megnyitás, és ha megnyomja a megnyitást, akkor azt írja ki, hogy frissítenie kell, és vissza kell küldenie a Google Playre. Az eltávolítás volt a legjobb megoldás.
A játék olyasvalami, amit játszani kell.. ez nem egy játék, amivel játszani lehet.. Letöltöttem a játékot, és elkezdtem játszani.. nagyon tetszett, amíg nem frissítettem egy botot, és most szerverproblémákat tapasztalok.. Tedd fel a játékot abban a reményben, hogy a fejlesztő megoldja ezt? Nada! Nincs javítás? Nincsenek SZERVEREK? Minden idők legrosszabb játéka... legjobb esetben is ugratás! Hogyan mész ki egy játékot (WR) utánozva, és nincsenek a helyükön a szerverek? Tegyél meg nekünk egy szívességet, és hagyd békén.. A Pixonicnak megvannak a szerverei.. szállj ki ebből az iparágból, amíg lehet.. Szerverekre van szükséged a játék támogatásához? Haboztam megindítani ezt az ismertetőt, abban a reményben, hogy megoldják ezt a problémát, és később nagypapás leszek... de a fenébe... már három hete...
az elején nagyon teccet a játék,de már 10csata után változott a véleményem! olyan robotok közé dobott ahol még le sem ertem a pályára már halott voltam! pénzes gecik meg veszik már rögtön a legjobb robotokat es fegyokat,oszt ők vigan játszanak hgy dögölnétek meg,remélem akkor fog el fogyni a pénzetek mikor,anyátokat temetni kéne! Es üzenem a szerkesztöknek hogy,ez a fos soha nem lessz olyan jo,mint a war robots!
szerintem nagyon jó!
Nagyon jó játék. Nem úgy, mint másoknál, ahol KELL vásárolnia tárgyakat a továbbjutáshoz: fejlesztheti a justfine.it, csak a csapatok létrehozásának, barátok felvételének és a barátokkal való többjátékos játékhoz kapcsolódó ilyesminek a lehetősége hiányzik. Ezenkívül, ha a régi Capture the Bases típusú módokon kívül több módot is választhatnánk, az nagyszerű lenne. A zászló rögzítése érdekes megvalósítás lenne, talán még egyetlen alaprögzítés is menő lenne a pontokért. egy ingyenes mindenkinek nem hiányozhat.
Minden alkalommal, amikor frissítek valamit, visszaveszi azt, így soha nem nyerhetek, kész vagyok, amíg ki nem javít. SQUASH A BUGOT
Eddig jó! Jó játék, szép grafika. A hangeffektusok számomra kicsit "egyszerűek". Azt szerettem volna, ha a fegyverek inkább fegyvernek tűnnek, mint ez... Ki fogom próbálni. Már 3 éve játszom a War Robots-szal, és ez a játék ugyanazt az izgalmat kínálja számomra, de sokkal kedvezőbb áron!
A grafika és a játék elsőrangú, de nincs másfajta játék, csak vezérlőpont, ami unalmassá válik az újra és újra lejátszás után, esetleg csapathalál meccs, minden vs minden
Az egyensúly hiánya elveszi azt a jót, ami ebben a játékban rejlik... Tetszik, de frusztráló, hogy állandóan a szinteden felül álló játékosokkal találkozom. Szóval most meghajlok, és meghagyom a nagyobb pénzes játékosoknak, hogy küzdjenek egymás között, és a költéseimet más játékokra tartom, amelyeket élvezek. 3/5
😍😜🐰
Robot Warfare: Битва Pоботов Екшн dqo
Szemetes játék. Olyan görbék, amennyire csak lehet. Drasztikus változtatásokat hajtottak végre, amelyek használhatatlanná tették azokat a buildeket, amelyek frissítése hónapokig tartott, és rengeteg pénzbe és valódi pénzbe került. Ez mind egy kísérlet arra, hogy több pénzt költsön. MARADJ TÁVOL! Sokkal több visszajelzést kapott arról, hogy a túlárazott gépek túlságosan nagy előnyt jelentenek, és hogyan csoportosítja az őket vásárlókat azokkal szemben, amelyek nem. Mikor jönnek ezek a változások?
Nagyszerű játék egyszerű mechanika. A legnagyobb probléma: TÖBB TÉRKÉP KELL! A térképforgatás elavulttá válik, mivel csak 4 van. Egy másik probléma a játékosok egymásra találása és egyensúlya: időnként kissé elferdülhet, és az egyik vagy a másik csapat számára abszolút mészárlássá válik. 3: A cseppek néha hibásak, és csak egy hüvelyként jelennek meg, nem pedig a robotként. 4: Elütöttek és megöltek olyan terepen keresztül, mint az épületek és a sziklák. 5: Szeretnék látni egy szétszerelési vagy újrahasznosítási lehetőséget a gyengébb robotokhoz.
Èrdekes...
Szerintem ez egy nagyon jó játék, rendben van, leköti az embert, több struktúra kell, esetleg kampányküldetés vagy valamilyen státusz, ami hiányzik, és úgy tűnik, nem egészen biztos, de kell hozzá egy kicsit, de összességében jó játék pazarló
Körülbelül 3 hét telt el, és feladom, nem vesztegetek több időt, mint amennyit már összességében rendben van a játékom, de vannak hibái, 8000-et kerestem, és a Patrol robotra lett kijelölve, szóval arra gondoltam, ha megspórolok 2000-et. és csavarok, majd berakták őket a járőrrobotba, amikor odáig jutottam, már nem találtam vagy vásároltam meg a járőrrobotot, és nem tudtam megkeresni a járőr helyét sem azon a területen kívül, ahol vásárolni lehet, de csak Arany. ismerős másnak?
2. frissítés Nagyon jó.. (azonban). Több mint egy éve játszom ezzel a játékkal. Élvezetes, a grafika jó, a játékmenet összességében jó, és a botok fejlődése sem rossz. Viszont reméltem volna, hogy már megoldották a játékbeli összeomlásokat. Ez körülbelül néhány hetente történik. Ezen kívül úgy gondolom, hogy a közelmúltban néhány hátsó módosítást végeztek. Ó, drágám! Játék Fizika. A kezelőszervek lemaradnak normál lejátszásnál, nagyításkor pedig túlérzékenyek. Néhány dolgot rendezni kell.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Hành động ekya
Helló, nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy a grafika és a robotok és a vezérlők frissítései mennyi különbséget és fejlődést mutatnak, ti vagytok az egyetlen fejlesztők, akik igazán törődnek velünk, játékosokkal. Kérem, ismétlem, csak így tovább ti, srácok ebbe a játékba... PS Én 5 csillagot adtam volna, de hackerek rontják a munkádat. Lefényképeztem a játékosokat a játékom idején, ami 2020. április 3-án kb. 9 körül volt: 30ish gyorsan megszabadulni
Op nagyon jó hasonlít a war robotra csak ajánlani tudom mindenki töltse le
Rossz
Mindig ki dobál
Amikor elindítottam a játékot, jól működött, most minden meccs, amelyhez csatlakozom, kirúg, vagy megszakad a szerverkapcsolatom, és nem, ez nem az én hálózatom, mert más online játékokkal játszok konzolon és számítógépen, és jól működik, hozzáadok egy chat- és klánrendszert, nos a játékban és a rangsorban vagy az eseményekben, fogalmam sincs, hogy tényleges játékosok vagy botok ellen játszom-e. Kérem, javítsa ki, jelenleg nagyon elromlott.
Jó, jól sikerült játék. Noha nem a legjobb robotharci játék, ez a játék szórakoztatást nyújt, és nem meríti ki a pénztárcáját. Bárki, aki azt hiszi, hogy ez a játék p2w, egyértelműen nem játszott WR-vel, és dolgoznia kell a tudásán.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Veiksmas yrn
A kapcsolat folyamatosan csökken a fekete-fehér csatákban, és egyetlen kapcsolat megszakadása azt jelenti, hogy kiesik a csatából. A fegyver sebzése nincs megfelelően optimalizálva. A nagy hatótávolságú fegyverek jelentős mennyiségű sebzést okoznak. A komoly játékosokat nehéz észrevenni, és legtöbbjük csak nagy hatótávolságú fegyvereket használ ügyesség és akció nélkül. A gyilkosságok nem megfelelően vannak kiosztva. Az ellenség megöl, r nincs megfelelően hozzárendelve. Nincs ösztönzés a csata megnyerésére. Majdnem ugyanazt az exp-et kapjuk, ezüstöt és aranyat.
hogy őszinte legyek... ingyenes... bár sokkal kiegyensúlyozatlanabb csatákat játszol, mint kiegyenlített csatákat. nem veszed észre az egyensúlyhiányt, amikor a győztes oldalon állsz, amíg nem látod a statisztikákat... vagy amíg nem látod, hogy lopakodó gépek pusztítanak az oldaladon vagy a másik oldalon. egyszerűen nem nézem többé a hirdetéseket kiegyensúlyozatlan meccsek után. és elegem lett ebből a felülvizsgálatból.
Eleinte ez a játék szórakoztató. Ha azt szeretné, hogy ez így maradjon, ne frissítsen semmit. Ellenkező esetben készüljön fel pénzt fizetni a versenyképesség megőrzéséért. Ez a játék szilárdan a "fizessen a nyerésért" kategóriába tartozik.
Szórakoztató, de a vezérlőknek dolgozniuk kell. És ez egyre fizetőssé válik. Azok, akik megvásárolhatják az új botokat, különösen a láthatatlan lopakodó botokat, bokszzsáknak használnak minket, miközben szinte sebezhetetlenül barangolnak. Ha ehhez hozzáadjuk azt a rengeteg hackert, akik korlátlan lőszerrel rendelkeznek a mesterlövész fegyvereikhez, és újra és újra lelőnek, ez a játék nem igazán éri meg a letöltéséhez szükséges időt. Szerkesztés: majd a frissítés és javítás miatt a játék "már nem kompatibilis" a készülékemmel. Kész. Törölve.
Tök jo ès nem unatkozol vele jo kis jatèk
Klassz játék. Rengeteg potenciál van benne. Szüksége van néhány jobb célzási rendszerre, valamint simább grafikára és játékmenetre, de ha távol maradnak a fizetéstől, hogy nyerjenek, az előbb-utóbb legyőzi a háborús robotokat. nagyon szeretem a térképek kialakítását és a top botokat, bravó srácok. További információra van szüksége a fegyverekről és a képességekről. Nézze meg a többi játékos statisztikáit, hogy megtudja, mi működik a záróképernyő statisztika menüjében.
Kedvenc mech játékom. Bár lehetne jobb is. Pls támogatási képernyők ívelt élekkel. A legtöbb játéktelefon ívelt képernyővel rendelkezik. A második a meccs- és játékmódok, valamint a választható színházak. Tanuljon az olyan PVP-játékokból, mint a lövöldözős játékok. Ez 5 csillagot rejt magában, és a legjobb mech játék lesz.
1. A játék szórakoztató. AZONBAN. A drága botok megszerzéséért háromszor több életerőt és pajzsot kell fizetni, mint a legjobb ingyenesen játszható botokért. Ráadásul köpenyesek. Ami gyakran azt eredményezi, hogy egy vagy két játékos feldarabolja az egész csapatot. 2. Soha nem láttam sok reklámot egy játékban. 3. Olyan kisfegyvereket is vásároltam, amelyeket az ügyfélszolgálat megkeresése ellenére sem kaptam meg. 4. Úgy tűnik, hogy a mérkőzések kiegyensúlyozása nem megfelelő a csapatok között.
Maga a játék jó, de a szerver stabilitása nagyon gyenge. A 10 egyezőből 9 „csatlakozik a szerverhez”. Ha ez az én kapcsolatom, sok más online valós idejű játékkal játszok, és nincs semmi probléma.
Nagyon szórakoztató játék összességében egy szórakoztató alternatíva annak, hogy egy másik cég figyelmen kívül hagyja, én is úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy új robotokat és fegyvereket adna hozzá, azokra az eseményekre kell összpontosítania, amelyek a robotok részeit jutalmazzák, legalábbis eleinte, és amikor a klánok vagy bármi más megjelenik, a klánok segítésére összpontosítson. maximalizálja ki magát, így az új játékosok özöne, akiket biztosan kap majd, hogy felzárkózzon, 5 csillagos értékelést kap a klánok és ligák megjelenésekor
wr az etalon,de egyenlőre ezzel is el lehet jatszani.azert nem bannam ha a"jatekosok"neha vissza is lőnének....😕😕😕😕 lehetne tobb eszük a "kamu pléjerejnek",mert igy kb rambo filing,egyedül a hadsereg ellen....pffff es kezd kamu szaga lenni,mindig ugyanazok nyitnak a ládákból cuccot.ha kis ideig figyeled,akkor ua nevek jonnek előtt ismét es ismét es ismét...😂😂😂😂 tele lenni csaló senkiházi kukicumizo nyomorulttal.. ... senki se csodalkozzon ha 1lovessel szedik le... GÁZ ELÉGGÉ....
Jó helyettesítője a WWR-nek. Robotok és fegyverek széles választéka anélkül, hogy kezelhetetlenek lennének. Több mint két hónapja játszottál minden nap, és óvakodj néhány kirívó játékproblémától. 1 párkeresést szánalmasan hajtanak végre. A játékok a legtöbbször meszelés. 2-3 játékos lesz egy csapatban, folyamatosan 3-4 millió sebzés, 12 ölés vs. 1-2 újabb játékos plusz a botok összetörése. (Mindkét oldalon álltam, és ez unalmas vagy frusztráló) A 2 zászló rögzítése a győzelem kiváltója, de nincs rekord játékosonként.